Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 60 g onions, halved
- 20 g olive oil
-
150
g fresh green beans, cut in pieces (2-3 cm)
lub 150 g flat green beans, cut in pieces (2-3 cm) - 150 g brown mushrooms, fresh, quartered
- 250 g chicken breast fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g water
- 200 g cream, min. 30% fat
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 200 g dried fusilli pasta (or similar short dried pasta)
- 70 g cherry tomatoes, halved
- 16 fresh basil leaves, torn in pieces
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2233 kJ / 533 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 4.5 g
Alternatywne przepisy
Gnocchi Carbonara with Peas
20min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40 min
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35 min
Saffron Chicken Penne
30 min
Creamy Pea Pasta
25 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 min