Urządzenia i Akcesoria
Steamed Garlic Prawns
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
rice vermicelli100 g
-
water plus extra hot water for soaking600 g
-
soy sauce1 Tbsp
-
raw prawns, peeled300 g
-
garlic cloves6
-
fresh red chilli halved, deseeded, to taste½ - 1
-
sugar1 tsp
-
fish sauce2 tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste20 - 30 g
-
dry sherryrice wine20 g
-
oyster sauce20 g
-
sunflower oil30 g
-
spring onions (approx. 20 g), finely sliced3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29.5 g
Kalorie
2044 kJ /
489 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
56.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Braised Chicken with Chestnuts
40min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Beef Teriyaki with Rice
1h 50min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Peking Chicken
45min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30min
Prawn Chow Mein
45min