
Urządzenia i Akcesoria
Asian-style Beef Stew
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
peanut oil15 g
-
stewing steak cut in pieces (3 cm)600 g
-
fresh root ginger finely chopped, to taste5 - 10 g
-
maple syrup15 g
-
rice wine70 g
-
soy sauce100 g
-
water80 g
-
rice vinegar10 g
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
star anise (see tip)3
-
red peppers (approx. 1 large or 2 small)200 g
-
fresh shiitake mushrooms100 g
-
broccoli florets300 g
-
spring onion1
-
garlic clove2
-
cornflour mixed with 1½ Tbsp water1 ½ tsp
-
fresh coriander leaves roughly chopped10 g
-
sesame seeds for garnishing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
389 kcal /
1633 kJ
Białko
37 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
7 g