Urządzenia i Akcesoria
Asian-style Beef Stew
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
sunflower oilpeanut oil15 g
-
stewing steak cut in pieces (3 cm)600 g
-
fresh root ginger finely chopped, to taste5 - 10 g
-
maple syrup15 g
-
white winerice wine70 g
-
soy sauce100 g
-
water80 g
-
rice vinegar10 g
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
star anise (see tip)3
-
red peppers (approx. 1 large or 2 small)200 g
-
mixed fresh mushroomsfresh shiitake mushroom100 g
-
broccoli florets300 g
-
spring onion1
-
garlic clove2
-
cornflour mixed with 1½ Tbsp water1 ½ tsp
-
fresh coriander leaf roughly chopped10 g
-
sesame seeds for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
1633 kJ /
389 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Mince Pork Noodles
45min
Soy Dressing
5min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Smoky Pork and Beans
3h
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Beef Korma
2h 25min
One-pot Moussaka
30min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min
Chilli Con Carne
35min
Beef in Stout
1h 40min
Shepherd's Pie
1h 40min