Urządzenia i Akcesoria
Rigatoni with Mushrooms and Green Asparagus Stuffed Chicken Involtini
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
white wine50 g
-
chicken breast fillet, skinless4
-
fine sea salt plus extra for seasoning¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
mortadella4 slice
-
Fontina cheese4 slice
-
12 green beansasparagus halved (approx. 8 spears)125 g
-
onions quartered100 g
-
fresh mushrooms halved200 g
-
unsalted butter diced50 g
-
oil for frying
-
water1000 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning¾ tsp
-
dried pasta rigatoni300 g
-
fresh parsley leaves chopped
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
951.3 mg
Białko
60 g
Kalorie
3161.6 kJ /
755.7 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
62.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 min
Rainbow Sandwich
40 min
Chicken and Mushroom Rice
30 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Spicy Mince Pork Noodles
45 min
Soy Dressing
5 min
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5 min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 min
Mac 'n' Cheese Muffins
1 godz.