Urządzenia i Akcesoria
Rigatoni with Mushrooms and Green Asparagus Stuffed Chicken Involtini
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
white wine50 g
-
chicken breast fillet, skinless4
-
fine sea salt plus extra for seasoning¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
mortadella4 slice
-
Fontina cheese4 slice
-
12 green beansasparagus halved (approx. 8 spears)125 g
-
onions quartered100 g
-
fresh mushrooms halved200 g
-
unsalted butter diced50 g
-
oil for frying
-
water1000 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning¾ tsp
-
dried pasta rigatoni300 g
-
fresh parsley leaves chopped
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
951.3 mg
Białko
60 g
Kalorie
3161.6 kJ /
755.7 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
62.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Lamb Roast
29 godz. 50 min
Chicken and Mushroom Rice
30 min
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Browned Pork Rice
1 godz.
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
25 min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Seafood and Pork Stew
1 godz. 10 min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 godz. 10 min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.