Rigatoni with Mushrooms and Green Asparagus Stuffed Chicken Involtini

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • white wine
    50 g
  • chicken breast fillet, skinless
    4
  • fine sea salt plus extra for seasoning
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • mortadella
    4 slice
  • Fontina cheese
    4 slice
  • asparagus halved (approx. 8 spears)
    125 g
    12 green beans
  • onions quartered
    100 g
  • fresh mushrooms halved
    200 g
  • unsalted butter diced
    50 g
  • oil for frying
  • water
    1000 g
  • chicken stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • ground black pepper plus extra for seasoning
    ¾ tsp
  • dried pasta rigatoni
    300 g
  • fresh parsley leaves chopped

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 755.7 kcal / 3161.6 kJ
Białko 60 g
Tłuszcz 27.3 g
Węglowodany 62.9 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 13.5 g
Sód 951.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...