Urządzenia i Akcesoria
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
2 portions
Składniki
Five Spice Powder
-
Sichuan peppercorns2 tsp
-
dried fennel seeds2 tsp
-
star anise3
-
cinnamon sticks2
-
cloves6
Prawn Stir-fry
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
garlic clove1
-
long red chilli halved, deseeded, to taste½ - 1
-
lime finely grated zest and juice½
-
palm sugar to taste1 - 2 tsp
-
sesame oil4 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
raw prawns, peeled deveined (see tip)300 g
-
basmati rice120 g
-
water800 g
-
red pepper cut in strips (1 cm x 3 cm)¼
-
tenderstem broccoli cut in pieces (2 cm)3
-
mangetout cut in pieces (2 cm)4
-
fresh green beans trimmed, cut in pieces (2 cm)50 g
-
honey1 Tbsp
-
rice vinegar1 Tbsp
-
spring onion green part only, finely sliced, for serving1
-
fresh coriander leaf for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
2338 kJ /
557 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Pork and Mushroom Broth
1 godz. 25 min
Braised Chicken with Chestnuts
40 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Asian Chicken Noodle Soup
1 godz. 35 min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 min
Crab & Prawn Linguine
25 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min