Urządzenia i Akcesoria
Bouillon d'asperge vitaminé
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
1 orange bio de préférence
-
1 pincée de sel de céleri1 pincée de sel marin gris
-
300 g d'asperges vertes crues
-
400 g d'eau
-
1 pincée de poivre moulu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.3 g
Kalorie
162 kJ /
38 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Détox
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Velouté du potager
15 min
Soupe aux champignons des bois
45 min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min
Velouté poivron rouge-citron vert
20 min
Crème de carotte
30 min
Velouté carotte-betterave
35 min
Velouté butternut-poivron rouge
30 min
Soupe de panais
35 min
Velouté de carotte, pomme et curry
50 min
Velouté de potiron au fromage ail et fines herbes
40 min
Velouté de courgette
25 min
Potage au poireau
30 min