Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 orange, bio de préférence
-
1
pincée de sel marin gris
lub 1 pincée de sel de céleri - 300 g d'asperges vertes crues
- 400 g d'eau
- 1 pincée de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 162 kJ / 38 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3h 35min
Soupe asperge citron
55 min
Velouté du potager
15 Min
Soupe de saumon à l'aneth
35 min
Velouté d'asperge
30 min
Velouté carotte-betterave
35 min
Velouté de potiron aux saint-jacques
40 min
Velouté d'automne aux gambas
40 min
Velouté de courgette
25 min
Velouté butternut-poivron rouge
30 min
Velouté de potiron à la cannelle
45 min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 min