Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 45 g d'échalotes
- 20 g d'huile d'olive
- 450 g de fèves, surgelées
- 200 g de courgettes, coupées en dés
- 200 g de tomates, coupées en dés
- 600 g d'eau
- 5 feuilles de menthe fraîche
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 593 kJ / 142 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe à l'orientale
12h 30min
Velouté du potager
15min
Velouté aux saveurs marocaines
35 Min
Soupe complète végétarienne
30min
Soupe légère aux légumes
20 min
Velouté d'automne aux gambas
40min
Bouillon de légumes parfumé
45min
Crème de courgette au bleu
25 min
Soupe aux nouilles chinoises
45min
Crème de lentilles corail
35 Min
Potage au poireau
30min
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40min