
Urządzenia i Akcesoria
Velouté d'automne aux gambas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
de sauge fraîche effeuillées4 branches
-
d'oignon jaune coupé en deux110 g
-
de beurre doux10 g
-
de châtaignes cuites et pelées250 g
-
de jus de canneberge200 g
-
d'eau700 g
-
de bouillon de volaille1 cube
-
de pois mange-tout250 g
-
de gambas crues, décortiquées200 g
-
de crème liquide légère100 g
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
282 kcal /
852 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
28 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Soupes et veloutés
9 Przepisów
Francja
Francja