Pissaladière
TM6 TM5 TM31

Pissaladière

4.4 (12 ocen)

Składniki

Dough

  • olive oil, for greasing
  • 80 g water
  • 1 tsp dried instant yeast
    lub 10 g fresh yeast, crumbled
  • 200 g strong white bread flour
  • 1 medium egg
  • 1 pinch fine sea salt

Topping

  • 2 tsp fresh mixed herbs, leaves only (e.g. parsley, thyme, rosemary)
  • 80 g olive oil, plus extra for greasing
  • 500 g onions, quartered
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 60 g tinned anchovies, soaked in a little milk then drained
  • 60 g black olives, pitted

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
493 kJ / 118 kcal
Białko
3.5 g
Węglowodany
11.4 g
Tłuszcz
6.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy