Urządzenia i Akcesoria
Mustard Dill Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
350 g
Składniki
-
rapeseed oil200 g
-
fresh dill leaves only, to taste10 - 15 g
-
caster sugar to taste20 - 30 g
-
white wine vinegar20 g
-
lemon juice20 g
-
Dijon mustard or other medium hot mustard25 g
-
sweet mustard30 g
-
egg yolk from medium egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 g
Sód
41.5 mg
Białko
0.1 g
Kalorie
238.9 kJ /
57.1 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5 godz. 15 min
Apple Strudel
1 godz. 45 min
Tzatziki
20 min
Apple sauce
20 min
Orange Curry Dressing
10 min
Hollandaise Sauce
15 min
Ratatouille
40 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Brioche
5 godz.
Spinach and Butternut Squash Roulade
2 godz.