Urządzenia i Akcesoria
Tomato Soup with Burrata
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
tomatoes ripe, quartered1000 g
-
red onion sliced (1-1.5 cm)100 g
-
olive oil30 g
-
garlic cloves4
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing40 g
-
boiling water150 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade (see tip)½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
double cream40 g
-
burrata cheese (approx. 2 balls)250 - 300 g
-
croutons for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
742.1 mg
Białko
18.5 g
Kalorie
1544.3 kJ /
369.1 kcal
Tłuszcz
27.1 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Węglowodany
15.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pico de Gallo
5 Min
Cod and Spinach Soup
40 Min
Egg and Onion
25 Min
Caprese Frittata
30 Min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1 Std. 20 Min
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
15 Min
Grated Potato Pancakes
35 Min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10 Min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1 Std.
Zesty Green Goddess Power Salad
20 Min
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
30 Min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 Min