Urządzenia i Akcesoria
Tomato Soup with Burrata
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
tomatoes ripe, quartered1000 g
-
red onion sliced (1-1.5 cm)100 g
-
olive oil30 g
-
garlic cloves4
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing40 g
-
boiling water150 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade (see tip)½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
double cream40 g
-
burrata cheese (approx. 2 balls)250 - 300 g
-
croutons for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
742.1 mg
Białko
18.5 g
Kalorie
1544.3 kJ /
369.1 kcal
Tłuszcz
27.1 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Węglowodany
15.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Cod and Spinach Soup
40 min
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1 godz.
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 min
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
45 min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 min
Watermelon Ice Lollies
12 godz. 10 min
Crushed ice
5 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Sweet Potato Cheesecake Bars
2 godz.
Leftover Chicken Kimchi Salad
15 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min