Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and White Wine Cream Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
300 g
Składniki
-
dried porcini mushrooms12 g
-
water30 g
-
fresh portobello mushrooms roughly cut in pieces100 g
-
unsalted butter cold, diced50 g
-
shallots halved60 g
-
dry white wine120 g
-
½ tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
boiling water200 g
-
single cream (approx. 18 % fat)125 g
-
plain flour25 g
-
fine sea salt plus extra to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
fine sea salt to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 300 g
Sód
1636 mg
Białko
13 g
Kalorie
3309 kJ /
789 kcal
Tłuszcz
62 g
Błonnik
10.3 g
Tłuszcz nasycony
49 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hollandaise Sauce
15 min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 godz.
Creamy tomato soup
30 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Grated Parmesan Cheese
5 min
Onion Soup
1 godz.
Hollandaise Sauce
15 min
Mashed Potatoes
45 min
Peppercorn Sauce
30 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Dauphinoise Potatoes
50 min