Mushroom and White Wine Cream Sauce
TM6

Mushroom and White Wine Cream Sauce

4.7 (70 ocen)

Składniki

  • 12 g dried porcini mushrooms
  • 30 g water
  • 100 g fresh portobello mushrooms, roughly cut in pieces
  • 50 g unsalted butter, cold, diced
  • 60 g shallots, halved
  • 120 g dry white wine
  • ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
    lub ½ tsp chicken stock paste, homemade
  • 200 g boiling water
  • 125 g single cream (approx. 18 % fat)
  • 25 g plain flour
  • ¼ - ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
  • fine sea salt, to taste

Wartości odżywcze
na 300 g
Kalorie
3309 kJ / 789 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz
62 g
Tłuszcz nasycony
49 g
Błonnik
10.3 g
Sód
1636 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy