Urządzenia i Akcesoria
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
groundnut oillight sesame oil20 g
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in large pieces (4 cm)150 g
-
bacon cubes150 g
-
soy sauce30 g
-
sugar2 tsp
-
1 stock cube (for 0.5 l)stock paste, homemade (opcjonalnie)1 heaped tsp
-
long grain rice, (18-20 minute cooking time)short grain rice (18-20 minute cooking time)350 g
-
water1200 g
-
mixed vegetables (e.g. broccoli or cauliflower in small florets, frozen peas, green beans or courgettes cut in pieces)400 g
-
medium eggs4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1748 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 godz. 45 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Pasta and Chickpea Salad
25 min