Urządzenia i Akcesoria
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
groundnut oillight sesame oil20 g
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in large pieces (4 cm)150 g
-
bacon cubes150 g
-
soy sauce30 g
-
sugar2 tsp
-
1 stock cube (for 0.5 l)stock paste, homemade (opcjonalnie)1 heaped tsp
-
long grain rice, (18-20 minute cooking time)short grain rice (18-20 minute cooking time)350 g
-
water1200 g
-
mixed vegetables (e.g. broccoli or cauliflower in small florets, frozen peas, green beans or courgettes cut in pieces)400 g
-
medium eggs4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1748 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 godz. 20 min
Olive and Mozzarella Farfalle
30 min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 godz. 30 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 5 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 min
Pepper and Salami Sauce
45 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min