Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 feuilles azyme (opcjonalnie)
- 100 g d'amandes décortiquées
- 100 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 180 g de chocolat noir 70% de cacao
- 160 g de miel
- 60 g d'eau
- 45 g de sirop de glucose
- 45 g de sucre en poudre
- 50 g de blancs d'œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 330 kJ / 79 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 7.7 g
- Tłuszcz
- 4.4 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau aux peaux de banane
3 godz. 45 min
Petits chocolats à la liqueur
3 Std. 10 Min
Bouchée croquante à l'abricot
24 Std. 55 Min
Mystère au chocolat
8 godz. 30 min
Parfait glacé aux raisins et aux noix
12h
Sphère comme une orange sanguine
18h
Mignardises comme un Irish coffee
4 Std. 10 Min
Bouchées chocolat et noix
25 min
Bavarois cerise-pistache
6h 30min
Crème brûlée sans œuf
1h 45min
Pâte à tartiner au pain d'épices
15min
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55min