
Urządzenia i Akcesoria
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
de jus de citron30 g
-
d'eau50 g
-
d'agar-agar1 c. à café
-
de crème liquide 30-40% m.g.200 g
-
d'épinards frais et quelques feuilles pour la finition200 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
-
de saumon fumé (6 belles tranches)200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
170 kcal /
709 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
13.8 g
Węglowodany
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Buffets d'été
10 Przepisów
Francja
Francja