Dariole de saumon fumé aux épinards frais

Dariole de saumon fumé aux épinards frais

4.6 41 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • de jus de citron
    30 g
  • d'eau
    50 g
  • d'agar-agar
    1 c. à café
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    200 g
  • d'épinards frais et quelques feuilles pour la finition
    200 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de saumon fumé (6 belles tranches)
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 170 kcal / 709 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 13.8 g
Węglowodany 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...