Dariole de saumon fumé aux épinards frais

Dariole de saumon fumé aux épinards frais

4.6 42 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • 30 g de jus de citron
  • 50 g d'eau
  • 1 c. à café d'agar-agar
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 200 g d'épinards frais et quelques feuilles pour la finition
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • ½ c. à café de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de saumon fumé (6 belles tranches)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9 g
Kalorie 709 kJ / 170 kcal
Tłuszcz 13.8 g
Węglowodany 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...