Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 200 g di salmone affumicato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- 30 g di Vodka
- 30 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2002 kJ / 478 kcal
- Białko
- 21.7 g
- Węglowodany
- 57.7 g
- Tłuszcz
- 17.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Rigatoni affumicati
25 Min
Penne alla puttanesca
35min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Tagliolini alla molisana
1 Std. 30 Min
Spaghetti al tonno
40min
Penne all'arrabbiata
20 Min
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30min
Spaghetti alla carbonara
30min
Bucatini all'amatriciana
45min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40min
Farfalle pesto e gamberi
20 Min