
Urządzenia i Akcesoria
Flan z ricottą, szpinakiem i pistacjami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 porcji
Składniki
-
sera parmezan pokrojonego na kawałki30 g
-
orzeszków pistacjowych, łuskanych30 g
-
masła15 g
-
liści szpinaku, świeżych130 g
-
sera ricotta pokrojonego na kawałki180 g
-
jajko1
-
śmietany, 36% tłuszczu60 g
-
gałki muszkatołowej, mielonej½ łyżeczki
-
soli¼ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
158 kcal /
661 kJ
Białko
7.6 g
Tłuszcz
13.7 g
Węglowodany
2.8 g
Błonnik
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

APETYT NA WEGE
66 Przepisów
Polska
Polska