Sargos ao vapor com legumes e manteiga de ervas

Sargos ao vapor com legumes e manteiga de ervas

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 doses

Składniki

  • sargos (800 g aprox.)
    4
  • dentes de alho
    6
  • vinho branco
    30 g
  • sal
    2 c. chá de
  • limão cortado em rodelas
    1
  • curgete cortada em cubos
    450 g
  • hortelã só as folhas, mais q.b. p/ rechear o peixe
    10 pés de
  • salsa só as folhas, mais q.b. p/ rechear o peixe
    12 pés de
  • manteiga
    100 g
  • ervilhas descongeladas
    300 g
  • água
    600 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 465 kcal / 1945.6 kJ
Białko 41.3 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 20.7 g
Błonnik 7.9 g
Tłuszcz nasycony 13.8 g
Sód 1250.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...