
Urządzenia i Akcesoria
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
chicken breast fillets, skinless cut in strips (1 cm)500 g
-
lemon thin peelings of skin½
-
olive oil35 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
carrots cut in pieces300 g
-
red pepper cut in pieces150 g
-
vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
wild rice200 g
-
water1000 g
-
cream100 g
-
wholegrain mustard2 tsp
-
cornflour20 g
-
fresh chives finely chopped15 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
625 kcal /
2616 kJ
Białko
47.7 g
Tłuszcz
25.2 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Greek Style Pork Stew
30 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Saffron Chicken Penne
30 min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.