Urządzenia i Akcesoria
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
chicken breast fillets, skinless cut in strips (1 cm)500 g
-
lemon thin peelings of skin½
-
olive oil35 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
carrots cut in pieces300 g
-
red pepper cut in pieces150 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
wild rice200 g
-
water1000 g
-
cream100 g
-
wholegrain mustard2 tsp
-
cornflour20 g
-
fresh chives finely chopped15 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
47.7 g
Kalorie
2616 kJ /
625 kcal
Tłuszcz
25.2 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Étouffée
45 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Greek Style Pork Stew
30 min
Basque Chicken
1 h 10 min
Beef Stroganoff
1 h
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 h 15 min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 h
Chicken Pizzaiola
50 min