Urządzenia i Akcesoria
Jewish Chicken Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
cooked chicken meat cut in pieces395 g
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves10 g
-
onion halved100 g
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, parsnip), cut in pieces315 g
-
celery cut in pieces (1.5 cm)170 g
-
15 g unsalted butterextra virgin olive oil15 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
1135 g chicken stockchicken stock paste plus 1135 g water2 heaped Tbsp
-
fresh pasta (e.g. pappardelle, tagliatelle)60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
416.1 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
857.7 kJ /
205 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
15.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Roasted Potato Salad
1 godz.
Raspberry Turnovers
2 godz.
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
1 godz.
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette
45 min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10 godz. 30 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Pears in Orange Syrup
30 min
Dairy-free Dauphinoise Potatoes
1 godz. 10 min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Caprese Omelette
30 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min