Urządzenia i Akcesoria
Jewish Chicken Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
cooked chicken meat cut in pieces395 g
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves10 g
-
onion halved100 g
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, parsnip), cut in pieces315 g
-
celery cut in pieces (1.5 cm)170 g
-
15 g unsalted butterextra virgin olive oil15 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
1135 g chicken stockchicken stock paste plus 1135 g water2 heaped Tbsp
-
fresh pasta (e.g. pappardelle, tagliatelle)60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
416.1 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
857.7 kJ /
205 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
15.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Spiralized Sweet Potato and Chicken Casserole
1 godz. 10 min
Mince and Tatties
1 godz. 10 min
Leek and Potato Soup
40 min
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole (TM5)
1 godz.
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 godz.
Steamed Broccoli and Courgettes
15 min
Garlic Turkey Stew
45 min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 min
Chilli Con Carne
35 min