Spicy Beef with Red Peppers

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • brown onion halved
    50 g
  • fresh parsley cut in pieces
    4 sprigs
  • olive oil
    30 g
  • red peppers cut in pieces (approx. 2 cm)
    300 g
  • tinned chopped tomatoes
    100 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • light brown sugar
    10 g
  • dried chilli flakes
    2 pinches
  • sirloin steaks cut in pieces (3 cm)
    500 g
    veal escalope, cut in pieces (3 cm)

Wartości odżywcze na 4 portions

Kalorie 1512.1 kcal / 6326.6 kJ
Białko 104.6 g
Tłuszcz 102.5 g
Węglowodany 37.7 g
Błonnik 9.1 g
Tłuszcz nasycony 33.2 g
Sód 2616.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...