Urządzenia i Akcesoria
Spicy Beef with Red Peppers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
brown onion halved50 g
-
fresh parsley cut in pieces4 sprigs
-
olive oil30 g
-
red peppers cut in pieces (approx. 2 cm)300 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
light brown sugar10 g
-
dried chilli flakes2 pinches
-
veal escalope, cut in pieces (3 cm)sirloin steaks cut in pieces (3 cm)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
2616.7 mg
Białko
104.6 g
Kalorie
6326.6 kJ /
1512.1 kcal
Tłuszcz
102.5 g
Błonnik
9.1 g
Tłuszcz nasycony
33.2 g
Węglowodany
37.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Mushroom Rice
30 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 godz. 25 min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 godz. 30 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Caprese Omelette
30 min
Egg and Onion
25 min
Potato and Pork Rib Racks
1 godz. 30 min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3 godz.
Cheesecake Brownies
1 godz. 55 min