Urządzenia i Akcesoria
Spicy Beef with Red Peppers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
brown onion halved50 g
-
fresh parsley cut in pieces4 sprigs
-
olive oil30 g
-
red peppers cut in pieces (approx. 2 cm)300 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
light brown sugar10 g
-
dried chilli flakes2 pinches
-
veal escalope, cut in pieces (3 cm)sirloin steaks cut in pieces (3 cm)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
2616.7 mg
Białko
104.6 g
Kalorie
6326.6 kJ /
1512.1 kcal
Tłuszcz
102.5 g
Błonnik
9.1 g
Tłuszcz nasycony
33.2 g
Węglowodany
37.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti Carbonara
40 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min
Caribbean Wraps
50 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Pistachio Cream Pasta
30 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min