Urządzenia i Akcesoria
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
ricelentils40 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered50 g
-
red peppers quartered (approx. 2 peppers)200 g
-
olive oil50 g
-
tinned chopped tomatoes, cut in pieces (2 cm)ripe tomatoes cut in pieces (2 cm)400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water400 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra for sprinkling½ tsp
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
483.3 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
783.9 kJ /
187.4 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 30 min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Cheesy Triangle Scones
25 min