
Urządzenia i Akcesoria
燉煮味噌牛肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
牛肋條 切塊(約3公分)350 克
-
水600 克
-
蒜頭10 克
-
薑10 克
-
紅蘿蔔 切塊(約3公分)100 克
-
蒟蒻 切塊(約3公分)100 克
-
糖30 克
-
清酒60 克
-
味醂45 克
-
醬油30 克
-
紅味噌25 克
-
鰹魚粉1 茶匙
-
蔥 切蔥花10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
325 kcal /
1363 kJ
Białko
17.8 g
Tłuszcz
17.6 g
Węglowodany
19.6 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

稻村健司幸福日本料理
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan