Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 克 牛肋條, 切塊(約3公分)
- 600 克 水
- 10 克 蒜頭
- 10 克 薑
- 100 克 紅蘿蔔, 切塊(約3公分)
- 100 克 蒟蒻, 切塊(約3公分)
- 30 克 糖
- 60 克 清酒
- 45 克 味醂
- 30 克 醬油
- 25 克 紅味噌
- 1 茶匙 柴魚粉
- 10 克 蔥, 切蔥花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1363 kJ / 325 kcal
- Białko
- 17.8 g
- Węglowodany
- 19.6 g
- Tłuszcz
- 17.6 g
- Błonnik
- 2.2 g