蠔油青椒牛肉
TM6

蠔油青椒牛肉

(Brak ocen)

Składniki

  • 10 克 醬油 ,約2 茶匙
  • 5 克 糖 ,約1 茶匙
  • 5 克 太白粉 ,約1 茶匙
  • 300 克 牛腰內肉 ,(里肌),切0.3公分厚,約4×4公分大小,擦乾水份
  • 10 克 蠔油 ,約1 大匙
  • 40 克 油
  • 100 克 青椒 ,切塊狀
  • 40 克 洋蔥 ,切塊,約3公分

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
911.2 kJ / 217.8 kcal
Białko
16.1 g
Węglowodany
4.1 g
Tłuszcz
15.8 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Błonnik
0.6 g
Sód
284.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy