蠔油青椒牛肉

蠔油青椒牛肉

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 醬油 ,約2 茶匙
    10 克
  • ,約1 茶匙
    5 克
  • 太白粉 ,約1 茶匙
    5 克
  • 牛腰內肉 ,(里肌),切0.3公分厚,約4×4公分大小,擦乾水份
    300 克
  • 蠔油 ,約1 大匙
    10 克
  • 40 克
  • 青椒 ,切塊狀
    100 克
  • 洋蔥 ,切塊,約3公分
    40 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 217.8 kcal / 911.2 kJ
Białko 16.1 g
Tłuszcz 15.8 g
Węglowodany 4.1 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Sód 284.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...