
Urządzenia i Akcesoria
透抽油飯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
6 人份
Składniki
-
圓糯米 洗淨、瀝乾300 克
-
蝦米10 克
-
米酒30 克
-
黑麻油10 克
-
油30 克
-
薑 切片10 克
-
乾香菇 泡軟、切絲10 克
-
透抽150 克
-
醬油20 克
-
糖½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
水500 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
269 kcal /
1127 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
41 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

開運吉祥年菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan