Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 100 克 洋蔥 ,切細絲
- 1000 克 水
- 200 克 新鮮鮭魚片 ,切塊(約3公分)
- 60 克 板豆腐 ,切塊(約3公分)
- 15 克 蔥 ,切段(約3公分)
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1134.7 kJ / 271.2 kcal
- Białko
- 23.6 g
- Węglowodany
- 7.3 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 1603.8 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 219.4 mg