洋蔥鮭魚清湯

洋蔥鮭魚清湯

3.7 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 洋蔥 ,切細絲
    100 克
  • 1000 克
  • 新鮮鮭魚片 ,切塊(約3公分)
    200 克
  • 板豆腐 ,切塊(約3公分)
    60 克
  • ,切段(約3公分)
    15 克
  • ¼ 茶匙
  • 枸杞 ,洗淨,瀝乾
    1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 271.2 kcal / 1134.7 kJ
Białko 23.6 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 7.3 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 1603.8 g
Sód 219.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...