
Urządzenia i Akcesoria
洋蔥鮭魚清湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 ,切細絲100 克
-
水1000 克
-
新鮮鮭魚片 ,切塊(約3公分)200 克
-
板豆腐 ,切塊(約3公分)60 克
-
蔥 ,切段(約3公分)15 克
-
鹽¼ 茶匙
-
枸杞 ,洗淨,瀝乾1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
271.2 kcal /
1134.7 kJ
Białko
23.6 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
7.3 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1603.8 g
Sód
219.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan