
Urządzenia i Akcesoria
莫札瑞拉乾蕃茄海鮮燉飯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 人份
Składniki
-
小蕃茄 ,對半切150 克
-
義大利綜合香料 ,少許
-
蒜頭20 克
-
洋蔥 ,切塊30 克
-
橄欖油35 克
-
蘑菇 ,切片30 克
-
義大利米(任一種類) (約15-16分鐘烹煮時間)100 克
-
鹽½ 茶匙
-
雞高湯250 克
-
蝦仁40 克
-
花枝 ,清洗去除內臟,切圈40 克
-
莫札瑞拉乳酪20 克
-
現磨黑胡椒粉½ 茶匙
-
帕瑪森起士 ,依個人喜好添加10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
445 kcal /
1857.5 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
22.5 g
Węglowodany
52.5 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

輕鬆學做燉飯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan