Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 小蕃茄 ,對半切
- 義大利綜合香料 ,少許
- 20 克 蒜頭
- 30 克 洋蔥 ,切塊
- 35 克 橄欖油
- 30 克 蘑菇 ,切片
- 100 克 義大利米(任一種類) (約15-16分鐘烹煮時間)
- ½ 茶匙 鹽
- 250 克 雞高湯
- 40 克 蝦仁
- 40 克 花枝 ,清洗去除內臟,切圈
- 20 克 莫札瑞拉乳酪
- ½ 茶匙 現磨黑胡椒粉
- 10 克 帕瑪森起士 ,依個人喜好添加
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1857.5 kJ / 445 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 52.5 g
- Tłuszcz
- 22.5 g
- Błonnik
- 4 g