
Urządzenia i Akcesoria
黃豆蒸肉餅
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
薑10 克
-
蒜頭10 克
-
青蔥 ,切段(約1公分)10 克
-
豬絞肉300 克
-
乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)50 克
-
米酒15 克
-
水780 克
-
糖10 克
-
醬油20 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
164.3 kcal /
686.8 kJ
Białko
20.4 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
9.4 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

豆陣來吃飯
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan