奶焗白菜

奶焗白菜

4.7 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 蝦米
    10 克
  • 米酒
    2 大匙
  • 20 克
  • 蘑菇 切片
    70 克
  • 煙燻培根 切小丁
    70 克
  • 大白菜 切小段
    500 克
  • 奶油 切塊
    40 克
  • 麵粉 (任一筋性皆可)
    60 克
  • 牛奶
    250 克
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • 起士 (比薩起士絲)
    100 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 395 kcal / 1655 kJ
Białko 16.2 g
Tłuszcz 28.9 g
Węglowodany 19.1 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...