Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 新鮮去骨鮭魚片 ,切塊(約2公分)
- ¼ 茶匙 鹽
- 60 克 高麗菜 ,切塊(約2公分)
- 40 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 15 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
- 300 克 水
- 180 克 白米飯
- 1 大匙 味噌
- 1 茶匙 味醂
- 1 顆 蛋 ,打散
- 5 克 蔥 ,切蔥花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2945.5 kJ / 704.6 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 91.4 g
- Tłuszcz
- 21.3 g
- Błonnik
- 3.9 g