Urządzenia i Akcesoria
Barbecued pork ribs
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 26 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
water1500 g
-
pork ribs cut into pieces (approx. 6 ribs per piece)2000 g
-
garlic cloves2
-
barbecue sauce (see Tips)500 g
-
beer of choice120 g
-
pure maple syrup110 g
-
apple cider vinegar60 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
ground cumin1 tbsp
-
smoked salt (see Tips)1 tsp
-
brown sugar1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1187.6 mg
Białko
111.8 g
Kalorie
4520.9 kJ /
1076.4 kcal
Tłuszcz
49.2 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
19.7 g
Węglowodany
46.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 godz. 5 min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 godz.
Buffalo chicken wings
45 min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 min
Sweet and sour pork
40 min
Pork and prawn dumplings
55 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Char siew sauce
10 min
Pork belly with spring onions
1 godz. 10 min