Gluten free loaves

3.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
20 slices

Składniki

  • psyllium husk
    40 g
  • warm water
    780 g
  • dried instant yeast
    3 tsp
  • honey
    40 g
  • apple cider vinegar
    25 g
  • buckwheat flour (see Tip)
    260 g
  • white rice flour plus extra to dust
    200 g
  • potato starch
    200 g
  • sea salt
    3 tsp
  • extra virgin olive oil to grease
  • water to spray

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 slice

Sód 286.5 mg
Białko 2.5 g
Kalorie 560.8 kJ / 134 kcal
Tłuszcz 0.6 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 30.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...