Urządzenia i Akcesoria
Gluten free loaves
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
20 slices
Składniki
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar25 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
white rice flour plus extra to dust200 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
water to spray
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
286.5 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
560.8 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
30.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Melting moments with passionfruit cream
45 min
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Macadamia chocolate cookies
45 min
Salmon and mushroom rice
40 min
Individual chicken wellingtons with mustard tarragon sauce
1 godz. 35 min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1 godz.
Banana bread
1 godz. 40 min
Café-style banana bread
1 godz. 45 min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5 min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 min
High protein brownies
20 min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 min