Cabillaud aux amandes, sauce citronnée

Cabillaud aux amandes, sauce citronnée

4.2 201 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d'amandes effilées
    60 g
  • de riz basmati
    200 g
  • d'eau
    900 g
  • de gros sel
    ½ c. à café
  • de dos de cabillaud
    600 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • le zeste d'un citron jaune non traité râpé
  • de brocolis détaillés en petits bouquets
    600 g
  • le jus d'un citron jaune
  • de beurre coupé en morceaux
    60 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 556.2 kcal / 2334.5 kJ
Białko 40.2 g
Tłuszcz 22.2 g
Węglowodany 43.2 g
Błonnik 6.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...