Purée courgettes et veau au basilic

Purée courgettes et veau au basilic

3.4 43 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 portions

Składniki

  • 220 g de courgettes pelées et coupées en petits morceaux
  • 180 g de pommes de terre pelées et coupées en petits morceaux
  • 125 g d'eau
  • 20 g de veau coupé en dés
  • 10 g de beurre coupé en dés
  • 5 feuilles de basilic frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 5 g
Kalorie 574 kJ / 136 kcal
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...