Purée courgettes et veau au basilic

Purée courgettes et veau au basilic

3.5 38 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 portions

Składniki

  • de courgettes pelées et coupées en petits morceaux
    220 g
  • de pommes de terre pelées et coupées en petits morceaux
    180 g
  • d'eau
    125 g
  • de veau coupé en dés
    20 g
  • de beurre coupé en dés
    10 g
  • de basilic frais
    5 feuilles

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 136 kcal / 574 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...