Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de potimarron
- 2 pruneaux dénoyautés
- 500 g d'eau
- 40 g de filet de poulet
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 506 kJ / 121 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 5 g
Alternatywne przepisy
Purée de butternut et roulé de veau
50min
Purée de carottes au jus d'orange et émietté de cabillaud
30min
Purée potiron-orange
30min
Purée carotte-pomme de terre
25 Min
Purée de maïs et bouquets de brocoli - à partir de 12 mois
25 Min
Purée carotte-coco
40min
Purée de carottes
30min
Purée courgettes et veau au basilic
20 Min
Purée de patate douce au gingembre
30min
Purée butternut-noisettes
50min
Purée de courgette - à partir de 6 mois
15 Min
Purée panais potiron
45min