Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi with Courgettes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
Gnocchi Dough
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), cut in pieces that fit through mixing bowl lid (see tip)700 g
-
water1400 g
-
plain flour150 g
-
medium egg1
-
fine sea salt plus 0.5 tsp1 - 2 pinches
-
plain flour plus extra for dusting
-
water for cooking gnocchi
Courgettes
-
courgettes ends removed300 g
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fresh sage leaves10 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1466.7 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
2263 kJ /
540.9 kcal
Tłuszcz
23.8 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baby-friendly Guacamole
10 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72 godz. 30 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Steamed Potato Tortilla
45 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1 godz.
Fish and Avocado Loaf
2 godz.
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1 godz. 10 min
Paneer Tikka Pizza
2 godz.
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
40 min
Spaghetti alla Puttanesca
35 min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min