Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi with Courgettes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
Gnocchi Dough
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), cut in pieces that fit through mixing bowl lid (see tip)700 g
-
water1400 g
-
plain flour150 g
-
medium egg1
-
fine sea salt plus 0.5 tsp1 - 2 pinches
-
plain flour plus extra for dusting
-
water for cooking gnocchi
Courgettes
-
courgettes ends removed300 g
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fresh sage leaves10 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1466.7 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
2263 kJ /
540.9 kcal
Tłuszcz
23.8 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
50 min
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 min
Menu: Broccoli and Gorgonzola Soup, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1 godz. 45 min
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Smoky Paprika Rub
5 min
Dairy-free Dauphinoise Potatoes
1 godz. 10 min
Pearl Barley and Chicken Salad
1 godz.
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 godz.
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55 min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 godz. 20 min
Quinoa and Lettuce Salad
30 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min