Urządzenia i Akcesoria
Buddha Bowl with Chicken (TM5)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Boiled Rice
-
water1000 g
-
unsalted butter, dicedolive oil20 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white rice250 g
Shredded Chicken
-
soy sauce30 g
-
olive oiltoasted sesame oil10 g
-
chicken breast, skinless cut in strips (3 cm)250 g
Vegetables
-
carrots peeled (1-2 carrots, see tip)120 g
-
avocado firm (see tip), peeled, halved or quartered200 g
-
cucumber peeled or unpeeled, ends removed200 g
-
plum tomatoes firm and small enough to fit whole in feeder (approx. 2 tomatoes)180 - 200 g
-
red onion halved or quartered vertically100 g
-
little gem lettuces (approx. 2), washed and dried, halved to fit in feeder160 g
Yoghurt and Coriander Dressing
-
fresh coriander leaves only, plus 1 Tbsp extra for garnishing7 sprigs
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
plain yoghurt250 g
-
mayonnaise100 g
-
roasted, unsalted cashew nuts (opcjonalnie) roughly chopped, for garnishing4 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1855.9 mg
Białko
23.6 g
Kalorie
2671.2 kJ /
638.4 kcal
Tłuszcz
44.3 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
40.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 godz.
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Spicy Mince Pork Noodles
45 min
Mediterranean Herb Baked Fish
45 min
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken
1 godz. 10 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Curry Noodles with Pork
45 min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1 godz.
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min