
Urządzenia i Akcesoria
Buddha Bowl with Chicken (TM5)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Boiled Rice
-
water1000 g
-
olive oil20 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white rice250 g
Shredded Chicken
-
soy sauce30 g
-
toasted sesame oil10 g
-
chicken breast, skinless cut in strips (3 cm)250 g
Vegetables
-
carrots peeled (1-2 carrots, see tip)120 g
-
avocado firm (see tip), peeled, halved or quartered200 g
-
cucumber peeled or unpeeled, ends removed200 g
-
plum tomatoes firm and small enough to fit whole in feeder (approx. 2 tomatoes)180 - 200 g
-
red onion halved or quartered vertically100 g
-
little gem lettuces (approx. 2), washed and dried, halved to fit in feeder160 g
Yoghurt and Coriander Dressing
-
fresh coriander leaves only, plus 1 Tbsp extra for garnishing7 sprigs
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
plain yoghurt250 g
-
mayonnaise100 g
-
roasted, unsalted cashew nuts (opcjonalnie) roughly chopped, for garnishing4 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
638.4 kcal /
2671.2 kJ
Białko
23.6 g
Tłuszcz
44.3 g
Węglowodany
40.5 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Sód
1855.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Frozen Champagne Jellies
Brak ocen
Mediterranean Herb Baked Fish
45 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken
1 godz. 10 min
Spanish Brunch
1 godz. 15 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Colourful Tuna Rice Salad
40 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Halloumi Salad
20 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Smoky Couscous Salad
20 min
Mexican Quinoa Salad
30 min