Buckwheat Crispbread

Buckwheat Crispbread

4.7 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 pieces

Składniki

  • buckwheat grains (see tip)
    120 g
  • oat bran (see tip)
    30 g
  • rolled oats (see tip)
    50 g
  • amaranth grains puffed (see tip)
    30 g
  • mixed seeds (e.g. sesame, poppy, chia, flax, sunflower, pumpkin)
    100 g
  • sunflower oil
    30 g
  • water
    250 g
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 176.2 mg
Białko 5.3 g
Kalorie 685.5 kJ / 163.8 kcal
Tłuszcz 9.2 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 18.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...