Urządzenia i Akcesoria
Buckwheat Crispbread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 pieces
Składniki
-
buckwheat grains (see tip)120 g
-
oat bran (see tip)30 g
-
rolled oats (see tip)50 g
-
amaranth grains puffed (see tip)30 g
-
mixed seeds (e.g. sesame, poppy, chia, flax, sunflower, pumpkin)100 g
-
sunflower oil30 g
-
water250 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
176.2 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
685.5 kJ /
163.8 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
18.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-free Bread
3 godz. 20 min
Cinnamon Crunch Cereal with Dairy-free Milk
9 godz.
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Vegan Danish Pastries
1 godz. 15 min
Cinnamon Rice Pudding Cake
5 godz.
Buckwheat Crêpes
30 min
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35 min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2 godz. 40 min
Pain aux Cereales
12 godz. 15 min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 godz.
Rye Bread Rolls- Bürli
12 godz.
Sonja's Bread
3 godz. 10 min