Urządzenia i Akcesoria
Buckwheat Crispbread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 pieces
Składniki
-
buckwheat grains (see tip)120 g
-
oat bran (see tip)30 g
-
rolled oats (see tip)50 g
-
amaranth grains puffed (see tip)30 g
-
mixed seeds (e.g. sesame, poppy, chia, flax, sunflower, pumpkin)100 g
-
sunflower oil30 g
-
water250 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
176.2 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
685.5 kJ /
163.8 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
18.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hazelnut chocolate spread
10 min
Seed and Nut Bread
1 godz. 30 min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz.
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 godz.
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 godz.
White Chocolate Mousse with Aquafaba
3 godz. 30 min
Lemon Curry Lava Cakes
3 godz.
Cocoa Amaranth Balls
1 godz. 20 min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 godz. 20 min
Crusty Spelt Bread
2 godz. 20 min
Buckwheat and almond slider buns
1 godz. 15 min
Cherry Pistachio Energy Balls
1 godz.