Urządzenia i Akcesoria
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
rice vermicelli (Korean style, see tip)120 g
-
dried shiitake mushrooms5 g
-
water plus extra for cooking noodles2000 g
-
caster sugar3 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
light soy sauce3 Tbsp
-
toasted sesame oil4 Tbsp
-
beef fillet steak cut in thin strips (approx. 1 cm x 5 cm)300 g
-
carrots cut in lengths (5 cm)200 g
-
onion halved150 g
-
fresh button mushrooms150 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt plus ½ tsp2 pinches
-
fresh spinach leaves150 g
-
garlic cloves4
-
vegetable oil20 g
-
sesame seeds, toasted for sprinkling
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
969.9 mg
Białko
24.8 g
Kalorie
2317.3 kJ /
553.8 kcal
Tłuszcz
32.8 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 godz. 45 min
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
25 min
Pasta alla Nerano
40 min
Bern-style Rösti
40 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min
Chicken Congee
1 godz. 30 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min