Urządzenia i Akcesoria
Wonton Soup
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Wontons
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)2 cm
-
spring onion white part only1
-
long red chilli (opcjonalnie) deseeded if preferred½ - 1
-
fresh coriander1 sprig
-
pork mince broken in pieces120 g
-
prawns, raw, peeled, deveined120 g
-
egg yolk from medium egg1
-
soy sauce1 Tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
rice wine vinegar1 Tbsp
-
peanut oil for greasing
-
wonton wrappers, any shape20 - 30
-
egg white from medium egg, lightly whisked1
Broth
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)2 cm
-
spring onions white part only2
-
peanut oil1 Tbsp
-
water1100 g
-
chicken stock paste (see Tips)1 Tbsp
-
fish sauce1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
pak choi thinly sliced140 g
-
dried shiitake mushrooms soaked in boiling water for 30 minutes, then drained20 g
-
tinned bamboo shoots drained35 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23 g
Kalorie
1736 kJ /
413 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
5.4 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Curry Chicken
55 min
Vietnamese Beef Pho
1 godz. 45 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 godz. 25 min
Hotteok (Sweet Filled Pancakes)
1 godz. 50 min
Beef Noodle Pho
45 min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 min
Beef Teriyaki with Rice
1 godz. 50 min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 godz. 40 min
Tom Yum with Prawns
25 min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 min
Hot and Sour Prawn Soup
15 min