Urządzenia i Akcesoria
Wonton Soup
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Wontons
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)2 cm
-
spring onion white part only1
-
long red chilli (opcjonalnie) deseeded if preferred½ - 1
-
fresh coriander1 sprig
-
pork mince broken in pieces120 g
-
prawns, raw, peeled, deveined120 g
-
egg yolk from medium egg1
-
soy sauce1 Tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
rice wine vinegar1 Tbsp
-
peanut oil for greasing
-
wonton wrappers, any shape20 - 30
-
egg white from medium egg, lightly whisked1
Broth
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)2 cm
-
spring onions white part only2
-
peanut oil1 Tbsp
-
water1100 g
-
chicken stock paste (see Tips)1 Tbsp
-
fish sauce1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
pak choi thinly sliced140 g
-
dried shiitake mushrooms soaked in boiling water for 30 minutes, then drained20 g
-
tinned bamboo shoots drained35 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23 g
Kalorie
1736 kJ /
413 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
5.4 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 Std. 30 Min
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1 Std. 40 Min
Beef Noodle Pho
45 Min
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1 Std.
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 Min
Prawn And Chicken Laksa
40 Min
Pasta alla Puttanesca
35 Min
Thai Mussels
25 Min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 Min
Prawn Dumplings
1 Std. 15 Min
Wonton soup
1 Std.
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30 Min