Char Siu Pastries
TM6 TM5

Char Siu Pastries

4.5 (12 ocen)

Składniki

Char Siu

  • 300 - 350 g pork shoulder steaks (approx. 2 steaks)
  • 2 tsp sugar
  • ½ tsp Chinese five spice powder
  • ½ tsp cloves
  • 2 star anise
  • 15 g hoisin sauce
  • 15 g light soy sauce
  • 20 g Shaoxing rice wine
  • ½ Tbsp honey

Chinese Puff Pastry

  • 15 g sugar
  • 120 g unsalted butter, soft
  • 60 g water
  • 275 g plain flour, plus extra for dusting

Filling

  • 4 garlic cloves
  • 10 g vegetable oil
  • 15 g oyster sauce
  • 10 g Shaoxing rice wine
  • 100 g water, plus extra for sealing pastry
  • 1 tsp sesame oil
  • 1 ½ tsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
  • ½ tsp ground white pepper

Assembly

  • 1 medium egg, beaten
  • 1 - 2 Tbsp sesame seeds, for sprinkling

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
833 kJ / 199 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
19 g
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
66 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy