Urządzenia i Akcesoria
Char Siu Pastries
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
14 pieces
Składniki
Char Siu
-
pork shoulder steaks (approx. 2 steaks)300 - 350 g
-
sugar2 tsp
-
Chinese five spice powder½ tsp
-
cloves½ tsp
-
star anise2
-
hoisin sauce15 g
-
light soy sauce15 g
-
Shaoxing rice wine20 g
-
honey½ Tbsp
Chinese Puff Pastry
-
sugar15 g
-
unsalted butter soft120 g
-
water60 g
-
plain flour plus extra for dusting275 g
Filling
-
garlic cloves4
-
vegetable oil10 g
-
oyster sauce15 g
-
Shaoxing rice wine10 g
-
water plus extra for sealing pastry100 g
-
sesame oil1 tsp
-
cornflour mixed with 1 Tbsp water1 ½ tsp
-
ground white pepper½ tsp
Assembly
-
medium egg beaten1
-
sesame seeds for sprinkling1 - 2 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
66 mg
Białko
8 g
Kalorie
833 kJ /
199 kcal
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1 godz. 35 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Thai Prawn Patties
1 godz. 20 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Braised Chicken with Chestnuts
40 min
Kasutera (Castella) Honey Cake
1 godz. 45 min
Shrimp Yakisoba
35 min
Pork Buns (Nikuman)
2 godz.
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 godz. 15 min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9 godz. 30 min
Prawn Dumplings
1 godz. 15 min