Urządzenia i Akcesoria
Thai Prawn Patties
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
20 pieces
Składniki
Plum Sauce
-
dried candied plums pitted100 g
-
garlic cloves5
-
soy sauce2 tsp
-
sugar2 Tbsp
-
tangerine peel (1 cm x 4 cm), soaked until soft then chopped1 piece
-
fine sea salt¼ tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
water300 g
-
cornflour mixed with 1 Tbsp water1 tsp
Prawn Patties
-
raw prawns, peeled deveined600 g
-
pork mince broken in pieces70 g
-
medium egg1
-
sugar1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
strong white bread flour plus extra for dusting120 g
-
sunflower oil, for fryingvegetable oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6 g
Kalorie
233 kJ /
55 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Spicy Tuna Rolls
1 godz. 25 min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Seafood Laksa
25 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Lamb and Leek Pie
2 godz.
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Kung Pao Prawns
45 min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2 godz. 50 min
Thai Mussels
25 min
Prawn Chow Mein
45 min