Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Aromatics at 50°C
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 portions
Składniki
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 135 g each)2
-
fine sea salt
-
fresh parsley2 sprigs
-
2 sprigs fresh thymefresh dill2 sprigs
-
lemon zest2 pieces
-
olive oil2 Tbsp
-
water1800 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
248 mg
Białko
28 g
Kalorie
1689 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
33 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Jasmine Rice
35 min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 godz. 20 min
Sous-vide Poached Eggs
30 min
Sautéed Prawns
15 min
Browned Pork Cubes
15 min
Browned Beef Cubes (Medium)
15 min
Browned Shallots (250 g)
25 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Brown Rice Salad with Trout
35 min