Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Aromatics at 50°C
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 portions
Składniki
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 135 g each)2
-
fine sea salt
-
fresh parsley2 sprigs
-
2 sprigs fresh thymefresh dill2 sprigs
-
lemon zest2 pieces
-
olive oil2 Tbsp
-
water1800 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
248 mg
Białko
28 g
Kalorie
1689 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
33 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Sautéed Courgettes (200 g)
20 min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15 min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 godz. 20 min
Blueberry Yoghurt
13 godz.
Sautéed Prawns
15 min
Browned Shallots (250 g)
25 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Sous-Vide Salmon
1 godz.