Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Aromatics at 50°C
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 portions
Składniki
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 135 g each)2
-
fine sea salt
-
fresh parsley2 sprigs
-
2 sprigs fresh thymefresh dill2 sprigs
-
lemon zest2 pieces
-
olive oil2 Tbsp
-
water1800 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
248 mg
Białko
28 g
Kalorie
1689 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
33 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 godz. 10 min
Sautéed Courgettes (200 g)
20 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 godz. 5 min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 godz. 45 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Browned Shallots (250 g)
25 min
Masala Hake at 55°C
55 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 godz. 25 min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 min
Steamed Fish
30 min