Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di burro + q.b.
- 80 g di spinaci in foglia surgelati, scongelati e strizzati
- 100 g di filetti di nasello a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 4 uova
- 300 g di latte
- 25 - 30 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 932.3 kJ / 222.8 kcal
- Białko
- 14.4 g
- Węglowodany
- 8.6 g
- Tłuszcz
- 14.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.9 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 684.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittata di zucchine e ricotta
40min
Risotto pollo e piselli
35min
Ghiaccioli cremosi mango e albicocca
9 Std. 30 Min
Chips di polenta con caponata e composta ai frutti rossi
4h
Muffin ai broccoli (10-12 mesi)
30min
Ghiaccioli tricolore
7h 15min
Menù: Zucchine ripiene con contorno di patate; Treccia multicerali; Gelo d’uva (Bimby Friend)
1h 30 min
Patate duchessa con verdure
1h 15min
Sformato di verdure
1h 35min
Polpette di pollo e riso con pesto rosso
1u.
Lasagne verdi
1h 15min
Torta gianduia (senza glutine)
1u.