
Urządzenia i Akcesoria
Salmone al vapore con purea di broccoli e patate
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
di filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische400 g
-
di sale1 pizzico
-
limone a fettine½
-
di acqua800 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di olio extravergine di oliva + q.b.30 g
-
di broccoli a pezzi150 g
-
di patate pelate e a pezzi600 g
-
uova2
-
di latte20 g
-
di noce moscata in polvere1 cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
445 kcal /
1862 kJ
Białko
27.8 g
Tłuszcz
23.8 g
Węglowodany
30.1 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Sód
743.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Crescere insieme
59 Przepisów
Włochy
Włochy