Risotto ricotta e spinaci

Risotto ricotta e spinaci

4.0 67 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla a pezzi
    50 g
  • di spinaci freschi in foglia lavati
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
    320 g
  • di vino bianco secco
    70 g
  • di acqua
    740 g
  • dado per brodo vegetale
    1
    1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • di ricotta fresca scolata dal siero
    150 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 400.3 kcal / 1675 kJ
Białko 9.7 g
Tłuszcz 12.3 g
Węglowodany 67 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Sód 58.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...