Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g di acqua
- 1 carota, pelata e a listarelle
- 2 - 3 taccole a tocchetti
- 40 g di zucchina a listarelle
- 40 g di cimette di cavolfiore
- 100 g di patata, sbucciata e tagliata in quarti
- 2 filetti di sogliola (circa 300 g)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 goccio di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 551.5 kJ / 131.8 kcal
- Białko
- 13.6 g
- Węglowodany
- 6.9 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 315.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polpettine di ceci e fagiolini
1 Std. 20 Min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40 Min
Risotto alla zucca
30 Min
Sogliola al vapore con piselli
40 Min
Mini burger di salmone
1 godz. 30 min
Cosce di pollo al sale, patate sabbiate e salsa alla senape
1 godz. 30 min
Ombrina al cartoccio con patate
45 min
Alberelli di sfoglia
1 godz. 30 min
Menù: Insalata e merluzzo a vapore; Clafoutis alla frutta
1h
Torta vegana arancia e cocco
1 godz. 30 min
Insalata con pollo al vapore, kiwi, Feta e cavolo riccio
35 Min
Sogliola al vapore con insalata russa
35 Min