Boulettes de porc au fromage, sauce rosée et légumes du soleil

Boulettes de porc au fromage, sauce rosée et légumes du soleil

4.7 16 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • gousses d'ail
    2
  • de persil frais, équeuté
    15 g
  • œuf
    1
  • de chapelure
    80 g
  • de viande de porc hachée
    450 g
  • de mozzarella râpée
    180 g
  • de concentré de tomate
    15 g
  • de sel
    2 c. à café
  • de poivre moulu
    1 ½ c. à café
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • oignon coupé en quatre
    1
  • de beurre
    20 g
  • de pulpe de tomate (1 boite)
    400 g
  • de basilic frais émincé et un peu pour le service
    15 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    60 g
  • d'eau
    400 g
  • de poivron rouge taillé en lamelles
    150 g
  • de poivron vert taillé en lamelles
    150 g
  • d'aubergine détaillée en dés
    300 g
  • de courgettes coupées en rondelles
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 792 kcal / 3313.8 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 54.2 g
Węglowodany 39.9 g
Błonnik 8.7 g
Tłuszcz nasycony 23.5 g
Sód 1751.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...