Urządzenia i Akcesoria
Soupe de ravioli au bœuf
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
de filet de bœuf en lamelles (environ 2 mm)300 - 400 g
-
d'oignons rouges en rondelles120 g
-
gousses d'ail émincées2
-
d'huile d'olive30 g
-
d'eau800 g
-
cube de bouillon de poule émietté1
-
de sel1 c. à café
-
de pâtes fraîches, type ravioli, farcies au fromage250 - 300 g
-
persil frais haché, pour la finition
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
479.8 kcal /
2007.3 kJ
Białko
27.2 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
35.7 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Sód
918.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
1 godz. 10 min
3 godz. 30 min
35 min
15 min
35 min
50 min
24 godz.
3 godz. 10 min
35 min
45 min
Brak ocen
50 min