Pain apéritif aux lardons, oignons, tomates séchées et béchamel

Pain apéritif aux lardons, oignons, tomates séchées et béchamel

4.5 23 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • de comté coupé en morceaux
    50 g
La pâte à pain
  • d'eau
    170 g
  • de sel et 2 pincées
    ½ c. à café
  • de lait demi-écrémé
    290 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    370 g
  • de levure boulangère sèche
    1 sachet
  • d'huile d'olive
    20 g
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • gousse d'ail
    1
  • de lardons fumés
    150 g
  • de beurre doux
    20 g
  • de noix de muscade en poudre
    2 pincées
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • de tomates séchées
    115 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 537.5 kcal / 2249 kJ
Białko 17.1 g
Tłuszcz 24.8 g
Węglowodany 62.8 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 8.7 g
Sód 543.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...